Tietoa tilaamisesta

Ateljee Aarian verkkokauppa

TILAUSEHDOT

Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain Suomeen. Tilaus on sitova kun tilausvahvistus on lähetetty asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Hinnat on ilmoitettu euroissa (€) ja ne sisältävät ALV:n 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Tilaushetkellä voimassa ollut hinta ei muutu ostoprosessin aikana.


MAKSUTAVAT

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 


Ateljee Aarian Lasku

Tilaus maksetaan ennakkoon laskulla, jonka saat sähköpostiisi. Tuotteet toimitetaan kun maksu näkyy Ateljee Aarian tilillä. Käytä maksaessasi laskulla annettua viitenumeroa.

Maksu noudettaessa

Jos valitset toimitustavaksi noudon Ateljee Aarian myymälästä, voit maksaa tilauksesi noudon yhteydessä. Myymälässä maksutapana korttimaksu.


TOIMITUKSET

HUOM! Olemme lomalla 24.6.-19.7., seuraavat toimitukset lähtevät 20.7.

Tilaukset toimitetaan 2-4 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Loma aikoina tilaukset käsitellään kerran viikossa. 

Pidemmät toimitusajat ilmoitetaan tuotekohtaisesti. Esimerkiksi tuotteet jotka valmistetaan tilauksesta, toimitusaika ilmoitetaan tuotteen yhteydessä.

Posti

Tilaukset toimitetaan kirjeenä, tai pakettina lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Suurin osa tuotteista tulee S-pakettina, puvut M-pakettina. Lähetyskulut kirjeelle 2€, S-paketille 6,90€, M-paketille 8,90€.

Ateljee Aaria ei ole vastuussa toimitusten viivästymisestä jos syy ei ole Ateljee Aarian hallittavissa, esim. muutokset kuljetusliikkeen toiminnassa, lakot tai force majeure tilanteet yhteiskunnassa tai Ateljee Aarian toiminnassa.

Nouto

Tilauksen voi noutaa Ateljee Aarian myymälästä, Runeberginkatu 33B, Helsinki. Tilausten noudot keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin. Otamme yhteyttä kun tilaus on noudettavissa niin voit sopia ajan noudolle.


VAIHTO- JA PALAUTUS

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia, etikettien ja hintalappujen tulee olla paikoillaan.  Asiakkaalla on oikeus kokeilla ja sovittaa tuotetta. Jos tuotteeseen syntyy muunlaisia jälkiä kuin mitä tavaran luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi tarvitaan, kuluttaja joutuu vastaamaan tavaran arvon alenemisesta. Verkkokaupalla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt. 

Teippituotteilla (ihoteippi) ja sukkatuotteilla ei ole palaustusoikeutta. 

Noutamatta jätetty lähetys ei ole asiakaspalautus. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme palautuksesta syntyneet kulut.

Palautettujen tuotteiden maksu palautetaan 5 arkipäivän samalla maksutavalla kuin alkuperäinen maksu on suoritettu.

Palautuksen lähettäminen

Palautettavat tuotteet pakataan mahdollisimman samanlaisesti, kuin ne oli pakattu saapuessaan.  Palauttaessa tuotetta asiakas maksaa postimaksun itse. Palautus lähetetään kirjeenä tai pakettina postiin tai pakettiautomaattiin tai matkahuollon pakettina. Palautuksen osoite Ateljee Aaria, Oikotie 38, 03300 Otalampi, p. 0442764408, info@ateljeeaaria.fi.  Asiakkaan tulee säilyttää kuitti palautuksesta, jolla toimitusta on mahdollista seurata. Mikäli lähetys häviää palautuksen aikana eikä asiakkaalla ole kuittia, ei toimitusta pystytä selvittämään. Asiakas on tällöin korvausvelvollinen. 

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai eri kokoon, ilmoita toiveesi palautuksen yhteydessä. Vaihdossa uuden tuotteen lähetyksestä emme peri postikuluja.

Reklamaatio

Virheellisellä tai rikkoutuneella tuotteella on aina palautusoikeus. Reklamaatio tapauksissa ota välittömästo yhteyttä info@ateljeeaaria.fi. Reklamaatiohyvitykset sovitaan tapauskohtaisesti.