Ateljee Aarian verkkokauppa

TILAUSEHDOT

Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain Suomeen. Tilaus on sitova kun tilausvahvistus on lähetetty asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Hinnat on ilmoitettu euroissa (€) ja ne sisältävät ALV:n 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Tilaushetkellä voimassa ollut hinta ei muutu ostoprosessin aikana.


MAKSUTAVAT

Checkout Finland

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Kaikkien Checkout Finlandin tarjoamien maksuvaihtoehtojen maksuehdot löydät Checkout Finlandin sivuilta.


Ateljee Aarian Lasku

Tilaus maksetaan ennakkoon laskulla, jonka saat sähköpostiisi. Tuotteet toimitetaan kun maksu näkyy Ateljee Aarian tilillä. Käytä maksaessasi laskulla annettua viitenumeroa.

Maksu noudettaessa

Jos valitset toimitustavaksi noudon Ateljee Aarian myymälästä, voit maksaa tilauksesi noudon yhteydessä. Myymälässä maksutapoina kortit ja käteinen.


TOIMITUKSET

HUOM! OLEMME LOMALLA, SEURAAVA VERKKOKAUPPATILAUSTEN TOIMITUSPÄIVÄ 26.7.

Tilaukset toimitetaan 2-4 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Loma aikoina tilaukset käsitellään kerran viikossa. 

Pidemmät toimitusajat ilmoitetaan tuotekohtaisesti. Esimerkiksi tuotteet jotka valmistetaan tilauksesta, toimitusaika ilmoitetaan tuotteen yhteydessä.

Posti

Tilaukset toimitetaan kirjeenä, tai pakettina lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Suurin osa tuotteista tulee S-pakettina, puvut M-pakettina. Lähetyskulut kirjeelle 2€, S-paketille 5,90€, M-paketille 7,90€.

Ateljee Aaria ei ole vastuussa toimitusten viivästymisestä jos syy ei ole Ateljee Aarian hallittavissa, esim. muutokset kuljetusliikkeen toiminnassa, lakot tai force majeure tilanteet yhteiskunnassa tai Ateljee Aarian toiminnassa.

Nouto

Tilaus on mahdollista noutaa Ateljee Aarian myymälästä, Kauppalantie 42, 00320 Helsinki. Sovi aina aika tilauksen noutamiseen, p. 044-2764408.


VAIHTO- JA PALAUTUS

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia, etikettien ja hintalappujen tulee olla paikoillaan.  Asiakkaalla on oikeus kokeilla ja sovittaa tuotetta. Jos tuotteeseen syntyy muunlaisia jälkiä kuin mitä tavaran luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi tarvitaan, kuluttaja joutuu vastaamaan tavaran arvon alenemisesta. Verkkokaupalla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt. 

Teippituotteilla (ihoteippi) ja sukkatuotteilla ei ole palaustusoikeutta. 

Noutamatta jätetty lähetys ei ole asiakaspalautus. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme palautuksesta syntyneet kulut.

Palautettujen tuotteiden maksu palautetaan 5 arkipäivän samalla maksutavalla kuin alkuperäinen maksu on suoritettu.

Palautuksen lähettäminen

Palautettavat tuotteet pakataan mahdollisimman samanlaisesti, kuin ne oli pakattu saapuessaan.  Palauttaessa tuotetta asiakas maksaa postimaksun itse. Palautus lähetetään kirjeenä tai pakettina postiin tai pakettiautomaattiin tai matkahuollon pakettina. Palautuksen osoitetaan Ateljee Aaria, Kauppalantie 42, 00320 Helsinki, p. 0442764408, info@ateljeeaaria.fi.  Asiakkaan tulee säilyttää kuitti palautuksesta, jolla toimitusta on mahdollista seurata. Mikäli lähetys häviää palautuksen aikana eikä asiakkaalla ole kuittia, ei toimitusta pystytä selvittämään. Asiakas on tällöin korvausvelvollinen. 

Palautuksen voi toimittaa myös Aarian myymälään (Kauppalantie 42, Helsinki). Jos tuot palautuksen myymälään sovi käynnistä soittamalla p. 044-2764408. Pienet paketit ja kirjeet mahtuvat myös myymälän oven postiluukusta.

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai eri kokoon, ilmoita toiveesi palautuksen yhteydessä. Vaihdossa uuden tuotteen lähetyksestä emme peri postikuluja.

Reklamaatio

Virheellisellä tai rikkoutuneella tuotteella on aina palautusoikeus. Reklamaatio tapauksissa ota välittömästo yhteyttä info@ateljeeaaria.fi. Reklamaatiohyvitykset sovitaan tapauskohtaisesti.