Onnea! Ihana juhlapäivä odottaa ja häiden suunnittelun yksi suurimmista kysymyksistä on edessäsi. Millainen hääpukusi on? Sinulle suunniteltu ja mittojesi mukaan ommeltu hääpuku on helppo ratkaisu kun etsit itsellesi sopivaa pukua. Pääset valitsemaan mallin, kankaat, yksityiskohdat ja puvustasi tulee taatusti istuva. Mittatilauspuku on persoonallinen, sinun näköisesi valinta. Se voi olla juuri sitä mitä kaupan rekistä et löydä. 


Miten mittatilaushääpuku oikein tehdään? 

 

1. Lähetä tarjouspyyntö

Kun olet koonnut ajatuksesi ja ideakuvasi puvusta, voit lähettää tarjouspyynnön puvustasi. Voit käyttää ota yhteyttä -sivun lomaketta tai jos sinulla on paljon liitetiedostoja niin laita viesti suoraan info(at)ateljeeaaria.fi. Kuvaile hieman millaista pukua olet ajatellut. Mainitse myös budjettisi jos sinulla on hinta missä haluaisit pysyä, huomioin sen esim. materiaalien arviossa.

 

2. Varaa suunnittelutapaaminen

Paras keino puvun suunnitteluun ja hinta-arvion saantiin on suunnittelutapaaminen, missä voimme kasvokkain pohtia pukusi mallia ja fiilistellä kankaita. Kaikki pukuun tarvittavat kankaat ja tarvikkeet tulevat kauttani. Tapaamisessa saat myös vinkit sopivasta puvusta vartalotyypillesi, alusvaatteiden ja alushameen mallista jne. Suunnittelukerralla pystyn laskemaan puvullesi tarkan hinnan. Suunnittelutapaaminen on hyvä tilaisuus myös tutustua ja sovittaa Aaria Bridal Collection pukuja. Suunnittelukerta on maksuton, eikä sido tilaukseen. Voit siis huoletta pohtia rauhassa puvun teettämis päätöstä.

 

3. Tilauksen tekeminen

Kun olet valmis tekemään päätöksen ja varaamaan mittatilauspuvun, laita minulle viestiä. Varaan sitten työaikaa kalenteristani pukusi ompeluun. Tässä kohden sovimme aikataulusta ja mahdollisesta kankaiden tilauksesta. Pukutilauksesta maksetaan varausmaksu, joka on 1/3 puvun kokonaishinnasta. Toinen osa hinnasta tulee maksuun toisessa sovituksessa ja loppuosa puvun noutokerralla.

 

4. Mittojen otto

Kun puvun ompelun aloitus lähenee, otan sinusta mitat pukua varten. Tällöin on hyvä myös olla tieto kuinka korkeita korkoja aikoo puvun kanssa käyttää.

 

5. Sovitukset

Pukua sovitetaan ompelun aikana 2-3 kertaa, mallista riippuen. Sovituksissa pääset vaikuttamaan kaikkiin puvun yksityiskohtiin. Sovituksissa kannattaa rohkeasti kysyä kaikki mietityttävät asiat, tyhmiä kysymyksiä ei ole. Sovituksiin on tärkeä ottaa mukaan ne alusvaatteet ja kengät mitä puvun kanssa aikoo käyttää. Etenkin rintaliivit ja muokkaavat alusvaatteet on hyvä olla alusta asti oikeat, sillä ne vaikuttavat puvun istuvuuteen oleellisesti. Alusvaatteita ja alushameita löydät myös meiltä, mm. Poirierin silikoniliivit ja Wonderbra’n olkaimettomat rintaliivit ovat suosittuja hääpukujen alla.

Sovituksiin voit ottaa makutuomareita mukaan ja sovituksia voi kuvata omaan käyttöön.

 

6. Puku on valmis

Kun pukusi on valmis, sovitetaan sitä vielä kerran niin varmistutaan että kaikki on kunnossa. Saat pukusi mukaan pukupussin sekä kirjalliset hoito-ohjeet. Puvun loppusumma maksetaan noudettaessa. Maksutapoina ovat kortit, käteinen tai lasku.


Jos sinulle heräsi kysymyksiä mittatilaushääpuvun teettämisestä, ota yhteyttä niin vastailen mielelläni.

Oletko valmis aloittamaan unelmiesi puvun suunnittelun? Varaa suunnittelutapaaminen ajanvaraus sivulta.