Hääpuvun korjausompelu

Olet hankkinut ihanan hääpuvun – täydellinen istuvuus tekee siitä vielä upeamman! Teen korjausompelua uusiin, käytettyihin ja vintage hääpukuihin. Muokkaus voi olla vain pieni istuvuuden tarkistus tai suurempi mallinmuutos, jokainen hääpuvun korjaus on erilainen. 

Milloin tuon puvun korjaukseen?

Puku tuodaan korjaukseen 2-4kk ennen häitä. Aikataulu rakennetaan siten että puku on valmis n. 1Kk ennen häitä. Jos haluat puvun valmistuvan reilusti ennen häitä tai juuri ennen juhlapäivää, kerro siitä tarjouspyynnössä tai tapaamisessa niin ajoitetaan korjaukset toiveidesi mukaan. Jos tiedät vartalosi muuttuvan (raskaus, imetys tms.), silloin kannattaa korjaukset tehdä lähempänä häitä.

Sovitukset

Kun tuot puvun korjaukseen pukua sovitetaan ja siihen neulataan tarvittavat muutokset. Sovituksessa on hyvä olla heti mukana hääkengät ja alusvaatteet mitä aiot käyttää. Erityisesti rintaliivit ja muotoilevat alusvaatteet vaikuttavat puvun istuvuuteen. 

Useinmiten korjaukset tehdään valmiiksi jo seuraavaan sovitukseen. Isommissa muutostöissä tarvitaan yksi tai useampi välisovitus joissa muokataan pukua sopivaksi vaihe kerrallaan. 

Sovituksiin voit ottaa makutuomareita mukaan ja sovituksia saa vapaasti kuvata.

Hinnoittelu

Korjausompelun hinta muodostuu korjausten määrästä ja puvun rakenteesta. Perusmuutoksia hääpukuun ovat yläosan istuvuuden muokkaus, helman lyhennys ja laahusnostot. Nämä muutokset ovat yleensä 200-500€:n haarukassa. 

Hinta-arviota varten lähetä kuva puvustasi ja kuvaile millaisia muutoksia tarvitaan. Näin voin kertoa sinulle suuntaa antavan hinnan työlle. Sinun ei tarvitse tietää tarkkaan kaikkia muutoksia, esim. ”yläosan pienennys, helman lyhennys, laahuslenkki” riittää.

Korjaukset laskutetaan kahdessa erässä, puolet kun tuot puvun korjaukseen ja toinen puolikas kun puku on valmis.

Lähetä tarjouspyyntö

Tule korjausarvioon

Voit myös tulla puvun kanssa käymään korjausarviossa. Kun näen puvun päälläsi pystyn katsomaan tarvittavat muutokset ja kertomaan tarkan hinnan työlle. Etenkin isot mallinmuutokset ja vintage pukujen korjaukset kannattaa katsoa tapaamisessa. Arviokäynti on maksuton, eikä sito työn tilaukseen. 

Varaa korjausarvio