Facebook
Instagram

Korona viruksen vaikutus kevään ja kesän ompelutöihin

Elämme kaikki nyt uudessa tilanteessa johon liittyy paljon epävarmuutta. Ensinnäkin toivon että pidätte huolen itsestänne ja läheisistänne, mennään terveys edellä! Oma tilanteeni on myös muuttunut siten että olen 29.3. asti etätöissä ja kaikki asiakastapaamiset on tältä ajalta peruttu/siirretty. Perheessämme on lieviä flunssa oireita, ja koska en voi tietää mikä tauti meillä liikkuu niin on parempi pysytellä kotosalla. Voimme kuitenkin kaikki hyvin ja pystyn tekemään töitä. Myös se tuo muutoksia perheeni elämään että pidämme lapsemme kotona. Pakko myöntää että kotiäitiys on ehdoton plussa kaiken tämän epävarmuuden keskellä. 

Nythän kaikki hääparit ja koko hääala jännittää pystytäänkö kevään juhlia viettämään. Tähän minullakaan ei ole sen parempaa vastausta kuin muillakaan, eletään päivä ja viikko kerrallaan. Sen verran pystyn vakuuttamaan että niin kauan kuin itse pysyn terveenä, niin puvut valmistuvat kyllä. Viivästyksiä voi toki tulla, riippuen etenkin siitä miten pääsen tapaamaan asiakkaita. Siihen vaikuttaa oman ja asiakkaiden  terveystilan lisäksi myös mahdolliset liikkumiseen asetetut rajoitukset. Olen asiakkaisiin yhteydessä sitä mukaa kun varatut työt tulevat työnalle. Etenen siis suunnitellun työkalenterin mukaisesti, mutta tapaamisia joudun sumplimaan uudelleen. Arvioin työhuoneen aukioloa ja tapaamisten järjestämistä uudelleen 30.3. alkaen, katsotaan mikä tilanne on silloin. Siihen asti oikein hyviä vointeja kaikille ja tsemppiä jaksamiseen!

Kesän 2020 varaustilanne

Alkuvuosi onkin vierähtänyt nopeasti ja lähestytään kevään hääsesongin alkua ompelimolla. Viime viikkoina olen saanut paljon kyselyitä etenkin hääpukujen korjausompelusta, joten päivitetään tietoa varaustilanteesta tännekin.

Uniikit mittatilaushääpuvut: Puvun ompelu onnistuu jos häänne ovat syyskuun alussa tai myöhemmin.

Aaria Bridal collection puvut: Mallistopuvuilla on 4kk toimitusaika, joten sieltä kerkeää puku vielä kesäksikin.

Hääpukujen korjausompelut: Korjaukset ehditään tehdä jos häänne ovat elokuun lopussa tai myöhemmin. (Korjaukset tehdään elokuussa tai myöhemmin.)

Vaikka ompelupuoli onkin aika täynnä, meillä voi silti asioida asusteiden osalta. Huntuja, koruja, hiuskoristeita, sateenvarjoja, alushameita jne. löytyy mukava valikoima.

Love me do -häämessut 18.-19.1.

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja ihan kohta päästään nauttimaan tammikuun häämessuista. Aaria on mukana Love me do -häätapahtumassa 18.-19.1. Kaapelitehtaalla. Upeassa tapahtumassa on mukana kaikki mitä häihisi voit ikinä kuvitella, tule keräämään parhaat ideat ja tarjoukset messuilta!

Messuille on tulossa muutamia uutuusmalleja kaksiosaisten hääpukujen mallistoon. Hameisiin on tulossa uusia värejä ja uusia malleja, mm. lyhyitä helmoja. Sen kunniaksi messutarjouksena on -10% alaosista kun teet tilauksen 18.1.-18.2.2020.

Asustepuolelta löytyy myös tarjouksia, mm. hiuskoristeet -15%, sielläkin uusia malleja tulossa. Myös laukut, sateenvarjot ja sukkanauhat lähtevät edullisesti mukaan.

Tälle kesälle on vielä mahdollista saada uniikki mittatilaushääpuku, joten tule rohkeasti juttelemaan pukutoiveistasi. Malliston pukujen tilausaika on 4kk, joten sieltäkin tilaamalla saat vielä puvun tälle kesälle.

Nähdään messuilla!

Love me do -messut ja kevään varaustilanne

 

Uusi vuosi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja ensi viikonloppuna onkin odotettu tapahtuma Love me do -häämessut. On kiva päästä tapaamaan teitä ja juttelemaan hääpuku haaveistanne. Messuille mukaan pakkaan tietysti Aaria Bridal collection mallistot sekä pitsiboleroita ym. asusteita. Tämän kertaiset messutarjoukset ovat luvassa hiuskoristeista ja koruista, -20% kaikista malleista. Myös hääsateenvarjot ja sukkanauhat lähtevät edullisesti osastolta mukaan. Tervetuloa messuilemaan!

Sitten pieni info kevään ja kesän varaustilanteesta.

Mittatilaushääpukujen suhteen huhti-, touko- tai kesäkuussa häitään viettävät morsiamet, muutama puku mahtuu vielä kalenteriin. Jos häät ovat heinä- tai elokuussa, joudutaan pukua aloittamaan ajoissa keväällä (maalis-huhtikuu) ja tekemään viimeiset tarkistukset lähempänä häitä.

Hääpukujen korjausompelut: Jos tiedät että pukuusi tarvitaan korjauksia niin nyt kannattaa olla super ajoissa liikkeellä. Vaikka pukusi olisi vasta tilauksessa niin varaa korjausaika heti, sillä varsinkin kesä alkaa olla minulla täynnä. Korjausompelu kannattaa tehdä noin kuukautta ennen häitä, varsinkin jos tehdään kokomuutoksia. Helmanlyhennykset ja laahusnostot voidaan tehdä hyvissä ajoin, heti kun hääkengät on hankittu. Tässä työkalenterini tilanne tällä hetkellä:

Helmi-maaliskuulle mahtuu hyvin korjauksia.

Huhtikuussa pari korjausaikaa vapaana.

Toukokuu täynnä.

Kesäkuussa pari korjausaikaa vapaana.

Heinäkuu täynnä.

Elokuulle mahtuu hyvin korjauksia.

 

Hinta-arvioita sekä mittatilauksiin että korjauksiin voin antaa sähköpostitse. Voit myös tulla messuilla juttelemaan niin voin antaa arvioita silloinkin.

 

Mukavaa viikkoa ja nähdään viikonloppuna messuilla!

Aaria Bridal Collection – yhdistele ja muokkaa oman näköinen hääpuku

Vaikka uusi Aaria Bridal Collection mallisto onkin julkaistu, saa 2018 malliston malleja edelleen tilattua. Koska jokainen malliston puku tehdään mittatilauksena, voidaan malleihin tehdä muokkauksia toiveidesi mukaan. Viime kesän suosituimpia malleja oli Eve pitsitoppi erilaisten alaosien kanssa yhdistettynä. Tässä kaksi Eve topista syntynyttä versiota, kumpikin morsiamen omien toiveiden mukaan muokattuna. Näistä versioista näkee hyvin miten kokonaisuus muuttuu eri tyyliseksi.

 

Jatka artikkeliin

Vintagehääpuvut muodonmuutoksessa

Viime kesänä sain ilokseni muokata useamman vintage hääpuvun. Jokaisen puvun tarina on uniikki ja on ollut ilo kuunnella mitä vaiheita puvun elämässä on ollut ja montako morsianta on siinä alttarille astellut. Ajattelin esitellä muutamia näistä kaunottarista, jos ne antaisivat sinulle inspiraatiota vintage puvun käyttöön.

 

 

Jatka artikkeliin

Love me do -häämessut

Syksyn odotetuin viikonloppu lähestyy! Ihana Love me do -häätapahtuma on ensi lauantaina 6.10. Kaapelitehtaalla. Aaria on taas mukana messuilla upouuden malliston kanssa. Osastolla esittelyssä Aarian 2019 hääpukumallisto, tiedossa herkkiä pitsikukkia, keveitä helmoja ja ripaus vaaleanpunaista. Aarian pukuja nähdään myös kotimaisten suunnittelijoiden näytöksessä. Ompelimolla on valmistunut uusia lämmikkeitä talven morsiamille ja hiuskoriste valikoima täydentynyt uusilla malleilla. Messutarjouksia on tulossa useampiin tuoteryhmiin, tarjouksista enemmän tietoa lähipäivinä. Nähdään messuilla!

Love me do -häätapahtuma nyt viikonloppuna!

 

Upea messuviikonloppu lähestyy! Lauantaina ja sunnuntaina Kaapelitehdas täyttyy häähumusta kun Love me do -häätapahtuma kokoaa hääalan yritykset teidät iloksenne. Aaria on menossa mukana ja osastoni täyttyy kaikenlaisesta ihanasta! Esille pääsevät tietysti Aaria Bridal Collectionin kaksiosaiset hääpuvut, joita voit bongata myös kotimaisten suunnittelijoiden muotinäytöksistä. Asuste pöytä tulee pursuilemaan hiuskoristeista, koruista, laukuista ja sukkanauhoista. Messutarjouksena mm. hiuskoristeet -10%. Tule bongaamaan muut tarjoukset osastolta!

 

Love me do – messut 20.-21.1.

Love me do – häätapahtuma tulee taas! Kaapelitehdas täyttyy hääväestä 20.-21.1., tule löytämään parhaimmat ideat omaan hääjuhlaasi. Ateljee Aaria on mukana menossa, osastolla voit tutustua Aaria Bridal Collectionin kaksiosaisiin hääpukuihin ja hypistellä häälookkisi kruunaavia asusteita. Mukavia messutarjouksia luvassa!

Tavataan messuilla!