Hei! Olen Terhi,

ompelija, suunnittelija ja parantumaton romantikko.

Intohimonani on tehdä hääpuku unelmistasi totta.

 

 

Ateljee Aarian hää- ja juhlapuku ompelimossa toteutan unelmia joka päivä! Meillä syntyvät uniikit mittatilaushääpuvut sekä juhlapuvut, ja teemme hää- ja juhlapukujen korjausompelua. Aariasta löydät myös hiuskoristeet, korut ja muut asusteet, joilla viimeistelet häälookkisi. Suurinosa hiuskoristeista ja asusteista valmistetaan meillä käsityönä. Meiltä saat pukusi alle tarvittavat alushameet ja alusvaatteet, sekä muut tarvikkeet hääpukeutumiseen.

Aaria Bridal Collection hääpukumallistot antavat inspiraatiota hääpuvun suunnitteluun. Suunnittelemani mallistot sisältävät keveitä mekkoja ja kaksiosaisia pukuja, joissa herkät pitsit ja kankaan kaunis liike ovat pääosassa. Puvut valmistetaan mittatilauksena, joten yksilölliset muutokset ovat myös mahdollisia. Kaksiosaisia malleja voi yhdistää monin eri tavoin ja ne muokkautuvat helposti jatkokäyttöön häiden jälkeen.

 

Vaikka ovessa lukeekin hää- ja juhlapukuompelimo, teen myös muita ompelutöitä. Mittatilauksena voi syntyä vaikka kesämekko tai jakkupuku, korjausompelussa vaihtuvat vetoketjut ja lahkeet lyhenevät. Aivan kaikkiruokainen en kuitenkaan ole, nahat, turkikset ja sisustusompelutyöt jätän mielelläni muiden kolleegoiden ommeltavaksi. Myös miesten mittatilauspuvut syntyvät paremmin osaavien vaattureiden käsissä.

 

Ateljee Aaria sijaitsee Helsingissä, Etelä-Haagassa.

Voin sanoa että ammatti oikeastaan valitsi minut. Pikkutyttönä lempi paikkani oli ompelija äitini työpöydän alla, missä sommittelin tilkuista nukeilleni asuja. Kun olin kasvanut sen verran että äitini uskalsi päästää minut ompelukoneen ääreen, valmistuivat ensimmäiset omatekemät vaatteet. Ompelun maailma vei minut mukanaan ja sen jälkeen ei tarvinnut miettä ”mikä minusta tulisi isona”.

 

Olen siis aina rakastanut käsitöitä ja kauniiden asioiden luomista. Harrastuksesta tuli opiskelujen myötä ammatti ja ompelimo Ateljee Aaria syntyi. Erikoistuminen hääpukuihin kumpuaa rakkaudestani pukuhistoriaan, käsinompeluun ja kaikenlaisiin koristeisiin, olivatpa ne sitten helmiä, strasseja tai pitsiä. Ja onhan hääpuku todella erityinen vaate, siihen latautuu niin paljon tunnetta, odotuksia ja haaveita. Parasta työssäni ovat onnelliset kasvot ja hehku joka morsiameen syttyy kun unelmien puku valmistuu.

Miltä sinun unelmiesi puku näyttää?

 

Onko se vasta ideanpoikanen, selkeä visio, vai valmis puku josta haluat muokata oman näköisesi?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää hääpuku ajatuksistasi.

 

Voit lähettää tarjouspyynnön lomakkeen kautta tai laittaa sähköpostia suoraan info(at)atejeeaaria.fi (varsinkin jos sinulla on paljon ideakuvia). Voit myös tulla suunnittelutapaamiseen, missä ideoidaan pukuasi ja fiilistellään kankaita. Jos hääpukusi kaipaa korjausta voit varata korjausarvio ajan. Suunnittelu ja korjausarvio käynnit ovat maksuttomia eivätkä sido työn tilaukseen.

 

Ihanaa että olet löytänyt Ateljee Aarian ja toivottavasti voin auttaa sinua hääpukusi suunnittelussa!

Terveisin, Terhi

 

Näistä linkeistä pääset sukeltamaan syvemmälle mittatilauspukujen maailmaan.