Hei! Olen Terhi,

ompelija, suunnittelija ja parantumaton romantikko.

Intohimonani on tehdä hääpuku unelmistasi totta.

 

Ateljee Aarian hää- ja juhlapuku ompelimossa toteutan unelmia joka päivä! Meillä syntyvät uniikit mittatilaushääpuvut sekä juhlapuvut, ja teemme hää- ja juhlapukujen korjausompelua. Aariasta löydät myös hiuskoristeet, korut ja muut asusteet, joilla viimeistelet häälookkisi. Meiltä saat pukusi alle tarvittavat alushameet ja alusvaatteet, sekä muut tarvikkeet hääpukeutumiseen. Ateljee Aaria sijaitsee Helsingissä, Etelä-Haagassa.


Aaria Bridal Collection hääpukumallistot antavat inspiraatiota hääpuvun suunnitteluun. Suunnittelemani mallistot sisältävät keveitä mekkoja ja kaksiosaisia pukuja, joissa herkät pitsit ja kankaan kaunis liike ovat pääosassa. Puvut valmistetaan mittatilauksena, joten yksilölliset muutokset ovat myös mahdollisia. Kaksiosaisia malleja voi yhdistää monin eri tavoin ja ne muokkautuvat helposti jatkokäyttöön häiden jälkeen. Voit tutustua mallistoon sivuillamme tai tulla käymään ja sovittelemaan pukuja. Tällä hetkellä sovituskokoja löytyy 36-42, riippuen pukumallista. Mallistopukujen tilausaika on 4 kuukautta. 


Aarian asusteet  - hiuskoristeet, topit, bolerot, laukut ja sukkanauhat ovat ompelimossamme käsityönä valmistettuja. Tuotteita valmistetaan uniikkikappaleina sekä pieninä erinä. Valmiit tuotteet löydät verkkokaupastamme. Jos olet kiinnostunut uniikin asusteen teettämisestä, ota yhteyttä tai tule käymään ompelimolla. Suunnitellaan sinulle yksilöllinen asuste kruunaamaan hää-lookkisi!Vaikka ovessa lukeekin hää- ja juhlapukuompelimo, teen myös muita ompelutöitä. Mittatilauksena voi syntyä vaikka kesämekko tai jakkupuku, korjausompelussa vaihtuvat vetoketjut ja lahkeet lyhenevät. Huomioithan että varsinkin kesäisin työaikani on pitkälti varattu hääpukujen valmistukseen, joten muiden ompelutöiden toimitusajat voivat olla pitkiä.  Aivan kaikkiruokainen ompelutöiden suhteen en kuitenkaan ole, nahat, turkikset ja sisustusompelutyöt jätän mielelläni muiden kolleegoiden ommeltavaksi. Myös miesten mittatilauspuvut syntyvät paremmin osaavien vaattureiden käsissä.

 


Voin sanoa että ammatti oikeastaan valitsi minut. Pikkutyttönä lempipaikkani oli ompelija äitini työpöydän alla, missä sommittelin tilkuista nukeilleni asuja. Kun olin kasvanut sen verran että äitini uskalsi päästää minut ompelukoneen ääreen, valmistuivat ensimmäiset omatekemät vaatteet. Ompelun maailma vei minut mukanaan ja sen jälkeen ei tarvinnut miettiä "mikä minusta tulisi isona". 

Olen siis aina rakastanut käsitöitä ja kauniiden asioiden luomista. Harrastuksesta tuli opiskelujen myötä ammatti ja ompelimo Ateljee Aaria syntyi v.2008. Erikoistuminen hääpukuihin kumpuaa rakkaudestani pukuhistoriaan, perinteisiin ompelutekniikoihin ja kaikenlaiseen koristeluun. Ja onhan hääpuku todella erityinen vaate, siihen latautuu niin paljon tunnetta, odotuksia ja haaveita. Parasta työssäni ovat onnelliset kasvot ja hehku, joka morsiameen syttyy kun unelmien puku valmistuu.Miltä sinun unelmiesi puku näyttää?

Onko se vasta ideanpoikanen, selkeä visio vai valmis puku josta haluat muokata oman näköisesi?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää hääpuku ajatuksistasi.

Voit lähettää tarjouspyynnön lomakkeen kautta tai laittaa sähköpostia suoraan, varsinkin jos ideakuvia on paljon, osoitteeseen info(at)ateljeeaaria.fi. Voit myös tulla suunnittelutapaamiseen, missä ideoidaan pukuasi ja fiilistellään kankaita. Jos hääpukusi kaipaa korjausta voit varata korjausarvio ajan. Suunnittelu ja korjausarvio käynnit ovat maksuttomia, eivätkä sido työn tilaukseen.

Ihanaa että olet löytänyt Ateljee Aarian ja toivottavasti voin auttaa sinua hääpukusi suunnittelussa!

Terveisin, Terhi