Aaria


Hei! Olen Terhi,

ompelija, suunnittelija ja parantumaton romantikko.

Intohimonani on tehdä hääpuku unelmistasi totta.

 

Ateljee Aarian hää- ja juhlapuku ompelimossa toteutan unelmia joka päivä! Meillä syntyvät uniikit mittatilaushääpuvut sekä juhlapuvut. Aariasta löydät myös hiuskoristeet, korut ja muut asusteet, joilla viimeistelet häälookkisi. Meiltä saat pukusi alle tarvittavat alushameet ja alusvaatteet, sekä muut tarvikkeet hääpukeutumiseen. Ateljee Aaria sijaitsee Helsingissä, Runeberginkatu 33B. Toimin samoissa tiloissa pukusuunnittelija Sinikka Nikanderin kanssa, joten löydät kahden kotimaisen suunnittelijan hää- ja juhlapuvut saman katon alta.


Aaria Bridal Collection

Aaria Bridal Collection hääpukumallistot antavat inspiraatiota hääpuvun suunnitteluun. Suunnittelemani mallistot sisältävät keveitä mekkoja ja kaksiosaisia pukuja, joissa herkät pitsit ja kankaan kaunis liike ovat pääosassa. Puvut valmistetaan mittatilauksena, joten yksilölliset muutokset ovat myös mahdollisia. Kaksiosaisia malleja voi yhdistää monin eri tavoin ja ne muokkautuvat helposti jatkokäyttöön häiden jälkeen. Voit tutustua mallistoon sivuillamme tai tulla käymään ja sovittelemaan pukuja. Tällä hetkellä sovituskokoja löytyy 36-42, riippuen pukumallista. Mallistopukujen tilausaika on 4 kuukautta. 


Asusteet 

Aarian asusteet  - hiuskoristeet, topit, bolerot, laukut ja sukkanauhat ovat ompelimossamme käsityönä valmistettuja. Tuotteita valmistetaan uniikkikappaleina sekä pieninä erinä. Valmiit tuotteet löydät verkkokaupastamme. Jos olet kiinnostunut uniikin asusteen teettämisestä, ota yhteyttä tai tule käymään. Suunnitellaan sinulle yksilöllinen asuste kruunaamaan hää-lookkisi!


Korjausompelu

Teen myös hää- ja juhlapukujen korjausompelua. Korjaan mielelläni oman mallistoni puvut ja erityisesti pidän vintage pukujen korjauksesta ja muodistamisesta. Voit lähettää viestiä jos haluat hinta-arvion korjaustyöstä, tai voit tulla käymään korjaus arvio tapaamisessa. Etenkin vintage pukujen kanssa kannattaa tulla käymään, koska puvun kunto vaikuttaa paljon korjausten tekemiseen.

 

Monet asiakkaani ovat kysyneet, "Sinulla on niin ihana työ, miten sinusta tuli ompelija?"

Olen siis aina rakastanut käsitöitä ja kauniiden asioiden luomista. Harrastuksesta tuli opiskelujen myötä ammatti ja ompelimo Ateljee Aaria syntyi v.2008. Erikoistuminen hääpukuihin kumpuaa rakkaudestani pukuhistoriaan, perinteisiin ompelutekniikoihin ja kaikenlaiseen koristeluun. Ja onhan hääpuku todella erityinen vaate, siihen latautuu niin paljon tunnetta, odotuksia ja haaveita. Parasta työssäni ovat onnelliset kasvot ja hehku, joka morsiameen syttyy kun unelmien puku valmistuu.


Miltä sinun unelmiesi puku näyttää?

Onko se vasta ideanpoikanen, selkeä visio vai valmis puku josta haluat muokata oman näköisesi? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää hääpuku ajatuksistasi.

Ihanaa että olet löytänyt Ateljee Aarian ja toivottavasti voin auttaa sinua hääpukusi suunnittelussa!

Terveisin, Terhi