Hei! Olen Terhi,

ompelija, suunnittelija ja parantumaton romantikko.

Intohimonani on tehdä hääpuku unelmistasi totta.

Ateljee Aarian hää- ja juhlapuku ompelimossa toteutan unelmia joka päivä! Meillä syntyvät uniikit hääpuvut sekä juhlapuvut mittatilauksena. Teen myös korjausompelua hää- ja juhlapukuihin. Aariasta löydät myös hiuskoristeet, korut ja muut asusteet, joilla viimeistelet häälookkisi. Ateljee Aaria sijaitsee Helsingissä, Runeberginkatu 33B. Toimin samoissa tiloissa pukusuunnittelija Sinikka Nikanderin kanssa, joten löydät kahden kotimaisen suunnittelijan hää- ja juhlapuvut saman katon alta. 

Hääpukuja rakkaudella

Mitttatilaushääpukujen lisäksi suunnittelen Aaria Bridal Collection mallistoa. Mallisto sisältää keveitä mekkoja ja kaksiosaisia pukuja, joissa herkät pitsit ja kankaan kaunis liike ovat pääosassa. Puvut valmistetaan mittatilauksena, joten yksilölliset muutokset ovat myös mahdollisia. Kaksiosaisia malleja voi yhdistää monin eri tavoin ja ne muokkautuvat helposti jatkokäyttöön häiden jälkeen. Voit tutustua mallistoon sivuillamme tai tulla käymään ja sovittelemaan pukuja. Tällä hetkellä sovituskokoja löytyy 36-42, riippuen pukumallista. Mallistopukujen tilausaika on 4 kuukautta.

Heirloom-mallistollani voitin Vuoden hääpukusuunnittelija 2019 -tittelin. Mallistossa inspiraationa olivat vintage pitsit, jotka kertoivat tarinoita edellisien sukupolvien käsityöläisistä. Kuvan puku Amy Heirloom-mallistoa.  

Asuste putiikki 

Runeberginkadun myymälästä löydät Aarian asusteet - hiuskoristeet, hunnut, topit, bolerot, laukut ja sukkanauhat. Valmistan suuren osan asusteista itse ja teen mielelläni aivan unikkeja malleja tilauksesta. Myymälästä löytyy myös Ivory&co ja Athena Bridal Jewelleryn koruja, sekä Poirierin alushameita ja teippituotteita. Syys- ja talvimorsiamille on erilaisia viittoja ja takkeja, joita myös vuokraan. Myymälä on auki ajanvarauksella, myös asusteostoksille voi tulla ajanvarauksen kautta. Voit ottaa hääpukusi mukaan ja sovittaa asusteita sen kanssa. Pidän säännöllisesti myös avoimien ovien päiviä jolloin voi tulla ilman ajanvarausta. 

Verkkokauppa palvelee sinua asuste shoppailussa! 

Tästä verkkokauppaan!

Monet asiakkaani ovat kysyneet, "Sinulla on niin ihana työ, miten sinusta tuli ompelija?"

Olen aina rakastanut käsitöitä ja kauniiden asioiden luomista. Tutustuin ompelun saloihin jo lapsena ompelija-äitini opissa. Ammatinvalinta oli minulle selvää jo pienestä tytöstä lähtien. Valmistuin vaatealan artenomiksi 2004 ja kokeilin siipiäni vaateteollisuudessa. Totesin että sieltä puuttui kaikki se jota työssäni rakastan – käsityön arvostus, yksilöllisyys ja ihmisten kohtaaminen. Ompelimo Ateljee Aaria syntyi v.2008. Erikoistuminen hääpukuihin kumpuaa rakkaudestani pukuhistoriaan, perinteisiin ompelutekniikoihin ja kaikenlaiseen koristeluun. Ja onhan hääpuku todella erityinen vaate, siihen latautuu niin paljon tunnetta, odotuksia ja haaveita. Parasta työssäni ovat onnelliset kasvot ja hehku, joka morsiameen syttyy kun unelmien puku valmistuu.

 

Ihanaa että olet löytänyt Ateljee Aarian ja toivottavasti voin auttaa sinua hääpukusi suunnittelussa!