Facebook
Instagram

Korona viruksen vaikutus kevään ja kesän ompelutöihin

Elämme kaikki nyt uudessa tilanteessa johon liittyy paljon epävarmuutta. Ensinnäkin toivon että pidätte huolen itsestänne ja läheisistänne, mennään terveys edellä! Oma tilanteeni on myös muuttunut siten että olen 29.3. asti etätöissä ja kaikki asiakastapaamiset on tältä ajalta peruttu/siirretty. Perheessämme on lieviä flunssa oireita, ja koska en voi tietää mikä tauti meillä liikkuu niin on parempi pysytellä kotosalla. Voimme kuitenkin kaikki hyvin ja pystyn tekemään töitä. Myös se tuo muutoksia perheeni elämään että pidämme lapsemme kotona. Pakko myöntää että kotiäitiys on ehdoton plussa kaiken tämän epävarmuuden keskellä. 

Nythän kaikki hääparit ja koko hääala jännittää pystytäänkö kevään juhlia viettämään. Tähän minullakaan ei ole sen parempaa vastausta kuin muillakaan, eletään päivä ja viikko kerrallaan. Sen verran pystyn vakuuttamaan että niin kauan kuin itse pysyn terveenä, niin puvut valmistuvat kyllä. Viivästyksiä voi toki tulla, riippuen etenkin siitä miten pääsen tapaamaan asiakkaita. Siihen vaikuttaa oman ja asiakkaiden  terveystilan lisäksi myös mahdolliset liikkumiseen asetetut rajoitukset. Olen asiakkaisiin yhteydessä sitä mukaa kun varatut työt tulevat työnalle. Etenen siis suunnitellun työkalenterin mukaisesti, mutta tapaamisia joudun sumplimaan uudelleen. Arvioin työhuoneen aukioloa ja tapaamisten järjestämistä uudelleen 30.3. alkaen, katsotaan mikä tilanne on silloin. Siihen asti oikein hyviä vointeja kaikille ja tsemppiä jaksamiseen!

Vastaa