Facebook
Instagram

Love me do -häämessut 18.-19.1.

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja ihan kohta päästään nauttimaan tammikuun häämessuista. Aaria on mukana Love me do -häätapahtumassa 18.-19.1. Kaapelitehtaalla. Upeassa tapahtumassa on mukana kaikki mitä häihisi voit ikinä kuvitella, tule keräämään parhaat ideat ja tarjoukset messuilta!

Messuille on tulossa muutamia uutuusmalleja kaksiosaisten hääpukujen mallistoon. Hameisiin on tulossa uusia värejä ja uusia malleja, mm. lyhyitä helmoja. Sen kunniaksi messutarjouksena on -10% alaosista kun teet tilauksen 18.1.-18.2.2020.

Asustepuolelta löytyy myös tarjouksia, mm. hiuskoristeet -15%, sielläkin uusia malleja tulossa. Myös laukut, sateenvarjot ja sukkanauhat lähtevät edullisesti mukaan.

Tälle kesälle on vielä mahdollista saada uniikki mittatilaushääpuku, joten tule rohkeasti juttelemaan pukutoiveistasi. Malliston pukujen tilausaika on 4kk, joten sieltäkin tilaamalla saat vielä puvun tälle kesälle.

Nähdään messuilla!

Vastaa