Facebook
Instagram

Love me do -messut ja kevään varaustilanne

 

Uusi vuosi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja ensi viikonloppuna onkin odotettu tapahtuma Love me do -häämessut. On kiva päästä tapaamaan teitä ja juttelemaan hääpuku haaveistanne. Messuille mukaan pakkaan tietysti Aaria Bridal collection mallistot sekä pitsiboleroita ym. asusteita. Tämän kertaiset messutarjoukset ovat luvassa hiuskoristeista ja koruista, -20% kaikista malleista. Myös hääsateenvarjot ja sukkanauhat lähtevät edullisesti osastolta mukaan. Tervetuloa messuilemaan!

Sitten pieni info kevään ja kesän varaustilanteesta.

Mittatilaushääpukujen suhteen huhti-, touko- tai kesäkuussa häitään viettävät morsiamet, muutama puku mahtuu vielä kalenteriin. Jos häät ovat heinä- tai elokuussa, joudutaan pukua aloittamaan ajoissa keväällä (maalis-huhtikuu) ja tekemään viimeiset tarkistukset lähempänä häitä.

Hääpukujen korjausompelut: Jos tiedät että pukuusi tarvitaan korjauksia niin nyt kannattaa olla super ajoissa liikkeellä. Vaikka pukusi olisi vasta tilauksessa niin varaa korjausaika heti, sillä varsinkin kesä alkaa olla minulla täynnä. Korjausompelu kannattaa tehdä noin kuukautta ennen häitä, varsinkin jos tehdään kokomuutoksia. Helmanlyhennykset ja laahusnostot voidaan tehdä hyvissä ajoin, heti kun hääkengät on hankittu. Tässä työkalenterini tilanne tällä hetkellä:

Helmi-maaliskuulle mahtuu hyvin korjauksia.

Huhtikuussa pari korjausaikaa vapaana.

Toukokuu täynnä.

Kesäkuussa pari korjausaikaa vapaana.

Heinäkuu täynnä.

Elokuulle mahtuu hyvin korjauksia.

 

Hinta-arvioita sekä mittatilauksiin että korjauksiin voin antaa sähköpostitse. Voit myös tulla messuilla juttelemaan niin voin antaa arvioita silloinkin.

 

Mukavaa viikkoa ja nähdään viikonloppuna messuilla!

Vastaa