Facebook
Instagram

Aaria Bridal Collection – yhdistele ja muokkaa oman näköinen hääpuku

Vaikka uusi Aaria Bridal Collection mallisto onkin julkaistu, saa 2018 malliston malleja edelleen tilattua. Koska jokainen malliston puku tehdään mittatilauksena, voidaan malleihin tehdä muokkauksia toiveidesi mukaan. Viime kesän suosituimpia malleja oli Eve pitsitoppi erilaisten alaosien kanssa yhdistettynä. Tässä kaksi Eve topista syntynyttä versiota, kumpikin morsiamen omien toiveiden mukaan muokattuna. Näistä versioista näkee hyvin miten kokonaisuus muuttuu eri tyyliseksi.

 

Malliston kuvauksissa yhdistin Eve topin kapealinjaisen Bea hameen kanssa. Ensi kesän morsiamia tavanneena tuntumani on että tämä helman muoto puhuttelee monia. Bean kangas on kreppiä, joka on mattapintainen ja laskeutuu kauniisti. Kuvassa helman alla on irrallinen tyllialushame joka tuo helmaan vähän muhkeutta.

 

 

Tämän morsiamen mittatilauspuvussa Eve toppi yhdistyi Beverly sifonki helman kanssa. Topin kuviota kevennettiin siten että hihoissa oli vähemmän pitsiä. Selän pääntie avarrettiin vyötärölle asti. Beverly hametta kavennettiin alkuperäisestä hieman ja vyötärönauhaa levennettiin. Taakse lisättiin koristenapit. Topin ja hameen yhdistelmä pidettiin kaksiosaisena, toppi vain puettiin hameen alle.

 

 

Eve ja Beverly olivat myös tämän mittatilauspuvun pohjana. Tämä puku tehtiin yksiosaisena, koska yläosan pitsikoristelu jatkuu helman puolelle. Pitsiyläosa pidettiin muuten alkuperäisen Even mallisena, vain selkä avarrettiin vyötärölle. Helmassa on sifonki kerros päällä, mutta alle lisättiin pari kerrosta ohutta tylliä tuomaan a-linjaa paremmin esille. Tyllin ja sifongin yhdistelmä on henkilökohtainen suosikkini, helmaan tulee ihanan eteerinen ja läpikuultava fiilis.

 

 Kuva Maria Ahokas

Kuva Maria Ahokas

Kaksiosaiset puvut muuntuvat moneksi. Sovitustilanteessa onkin hauska kokeilla erilaisia siluetteja, jolloin näkee hyvin mikä puvun muoto sopii itselle parhaiten. Malliston helmoja sovitettavaksi löytyy tällä hetkellä koossa 36-42, yläosia mallista riippuen koot 36-40. Tervetuloa sovittelemaan!

Vastaa