Facebook
Instagram

Hyvää Uutta Vuotta 2018!

 

Viimeisiä päiviä viedään vuotta 2017. Huima, ihana, kiireinen ja upea vuosi täynnä toteutuneita unelmia. Kerrataan vähän mitä vuoteeni kuului.

 

 

Hääsesonki oli tähän astisen urani kiireisin, joten kiitokset teille morsiamet että olette löytäneet luokseni! Tämä vuosi oli mittatilauspukujen osalta ihanan virkistävä, niin erilaisia ja persoonallisia pukuja kaikki. Tyylikirjossa löytyi kaikkea aina fiftarihengestä selkeän linjakkaisiin pukuihin ja runsaisiin pitsiunelmiin. Jokainen puku oli kantajansa näköinen!

 

 

Ompelimo on nyt asustanut reilun vuoden Haagassa ja olen onnellinen että paikalliset asukkaat ovat astuneet ovesta sisään tiedustelemaan kaikenlaisia ompelutöitä. Ja meillä tosiaan tehdään muutakin kuin hääpukuja. Vuoteen sisältyi morsianten ja sulhasten äitien pukuja, kaasojen mekkoja, kastemekkoja, valmistujaismekkoja, vanhojentanssipukuja, esiintymisasuja ja arkivaatteita sekä mittatilauksena että korjausompeluna.

 

 

Aarian ensimmäinen hääpukumallisto julkaistiin syksyllä. Mallisto koostuu kaksiosaisista hääpuvuista, joiden osia yhdistelemällä voi luoda mieleisensä häälookin. Olen saanut paljon hyvää palautetta mallistosta ja jatkoa seuraa ensi vuonna! Uusia malleja odotellessa voi nykyistä mallistoa käydä sovittelemassa ompelimolla. 

Kuvat Rita Miklan
Malli Anna Anttilainen
Meikki ja kampaus Martta Vuorio
Kukat Kukkahuone Finer
Somisteet Event Designs Boutique

 

 

Kesän ehdoton piristys oli inspiraatiokuvaus valokuvaaja Miso Macuran kanssa. Meillä oli onnea kuvaussään kanssa ja saimme viettää ihanan kesäisen päivän maalaismaisemissa. Näin vuoden pimeimpänä aikana nämä kuvat saavat kaipaamaan kesää.
Kuvat Miso Macura
Malli Auni Riihihuhta
Meikki ja kampaus Martta Vuorio

 

Syksyltä muistuvat mieleeni etenkin Love me do -messut, joissa olin jälleen mukana. Messut ovat aina kivoja tapahtumia kun pääsee pois ompelukoneen äärestä tapaamaan asiakkaita ja kolleegoita. Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija -kisa oli myös todella hieno kokemus. Miten taitavia tekijöitä meiltä täältä Suomesta löytyykään!

 

Suunnittelija kisamalliensa kanssa, kiitos Auni, Anna ja Terhi!

Tammikuussa on taas aika messuilla! Love me do – messut järjestetään tuttuun tapaan Kaapelitehtaalla 20.-21.1. Nähdäänkö siellä?

Hyvää uutta vuotta 2018! Tuokoon se kauniita pukuja, ihania ihmisiä sekä paljon luovuutta ja rakkautta!

Ps. Ompelimo aukeaa taas 2.1.

Vastaa