Ateljee Aaria Bridal Collection

kaksiosaisia hääpukuja rennon romanttiselle morsiamelle

 

 

 

Onko unelmiesi hääpuku herkän romanttinen, rento ja mukava päällä? Toivotko laskeutuvia ja hulmuavia kankaita, kevyttä pukua jossa on helppo tanssia koko ilta?

 

Ateljee Aarian uusi hääpukumallisto on suunniteltu morsiamelle joka on boheemi kukkaistyttö. Hän rakastaa vintagea ja toivoo voivansa elää hetken Jane Austen -kirjassa. Malliston hääpuvut ovat kaksiosaisia ja niissä kukkivat ihanat pitsit.

 

Mallisto sisältää toppeja, hameita ja pitsipaitoja, joita yhdistelemällä voit luoda erilaisia kokonaisuuksia. Siluetteja on kapeasta vartalonmyötäisestä, rentoon boho-tyyliin ja klassiseen a-linjaan. Väri vaihtoehtoina ovat pale ivory ja ivory, myös pitsejä on eri kuvioilla.

 

 

 

 

 

Eve pitsipaidassa yhdistyy kaksi erilaista pitsiä kolmiulotteiseksi pinnaksi jota on korostettu helmillä. Takana pääntie on syvä v-malli, toppi aukeaa takaa napituksella. Pitkät hihat ovat joustavaa tylliä. Eve tarvitsee alleen vain nudet rintaliivit (silikoniliivit).

 

Bea hame korostaa vartalon muotoja juuri sopivasti. Bea on kapealinjainen ja aavistuksen merenneito tyylisesti kavennettu lantion alta. Helma levenee takaa laahukseksi. Bea on mattapintaista kreppiä, saatavilla värit pale ivory ja ivory.

 

Eve pitsipaita 880€, Bea hame 390€

Kokonaisuus yhteensä 1270€

 

 

 

 

 

 

Catherine toppi on klassisen linjakas. Toppi on pehmeää duchesse satiinia joka hohtaa kauniisti. Topissa on piilovetoketju kiinnitys sivusaumassa, malliin voidaan lisätä myös koristenapitus taakse.
Catherine on saatavilla väreissä pale ivory ja ivory.

 

Beverly on ihanasti hulmuava a-linjainen sifonkihame. Hameen pohjakerros on satiinia ja päällä kellotettua sifonkia. Beverlyä on saatavana väreissä pale ivory ja ivory.

 

Catherine toppi 290€, Beverly hame 430€

Kuvan kokonaisuus yhteensä 720€

 

Kuvassa Peonies koristevyö 130€

 

 

 

 

 

 

 

Kuvan kokonaisuus yhdistää kolme osaa, pohjalla Beatrice korsettipuku, jonka päällä Eliza pitsitoppi ja Elizabeth pitsihelma.

Beatrice korsettipuku on kapealinjainen ja aavistuksen merenneitomallinen kreppipuku. Yläosa on tuettu kevyesti luilla, takana piilovetoketju. Saatavilla värit pale ivory ja ivory.

Eliza pitsitoppi on kuin koru. Pitsin kaunis reunus tulee esille pienessä pystykauluksessa, josta pääntie laskee v-mallisena selkään. Takana on nappikiinnitys. Eliza toppi toimii yksinäänkin hienosti, mutta Elizabeth pitsihelma täydentää kokonaisuuden upeaksi pitsipuvuksi. Eliza ja Elizabeth saatavilla useissa pitsivaihoehdoissa.

 

Eliza pitsitoppi 210€, Elizabeth pitsihelma 670€ (kuvan pitsi), Beatrice korsettipuku 780€

Kuvan kokonaisuus yhteensä 1660€

 

 

 

 

 

Emma on t-paita mallinen pitsitoppi, jossa kaksi pitsikerrosta muodostavat kauniisti kukkivan kokonaisuuden. Toppi jää hieman väljäksi vyötäröltä, täydellinen rentoon boho-lookkiin. Pääntie on korostettu helmillä ja takana on napitus. Emma tarvitsee alleen vain nudet rintaliivit.

Bessie hame on kauniisti soljuvaa mattapintaista georgettea, jota on poimutettu vyötärölle. Yksinkertaisuudessaan kaunis ja mukava yllä. Bessie on saatavana värissä pale ivory.

 

Emma pitsitoppi 580€, Bessie hame 360€

Kuvan kokonaisuus yhteensä 940€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvan kokonaisuuden muodostavat Celia korsettitoppi, Ellie pitsitoppi ja Bianca hame.

 

Celia korsettitoppi on kauniisti hohtavaa satiinia ja sopii hyvin malliston pitsitoppien alle. Celiassa on sydänpääntie ja se on tuettu kevyesti luilla. Takana on vetoketju kiinnitys tai nyöritys. Celia on saatavana väreissä pale ivory ja ivory.

 

Bianca hame on klassisen a-linjainen, helma levenee lantiolta alkaen ja takana on laahus. Bianca on satiinia ja sitä on saatavilla väreissä pale ivory ja ivory.

 

Ellie pitsi toppi on kuin kukkaketo, satiinikukat ja helmet koristavat olan linjaa sekä edessä ja takana. 

 

Celia korsettitoppi 355€, Ellie pitsitoppi 320€, Bianca hame 440€

Kuvan kokonaisuus yhteensä 1115€

Kaksiosainen hääpuku on tietysti trendikäs ja mukava päällä, mutta se antaa aivan uusia mahdollisuuksia hääpuvun jatkokäyttöön. Miksi hääpuvun pitäisi olla vaate jota voit käyttää vain kerran? Eikö olisi ihanaa käyttää rakasta vaatetta uudestaan, eikä jättää sitä vain vaatekaapin täytteeksi? Malliston pitsitopit käyvät sellaisenaan osaksi juhlapukeutumista. Kuvittele esimerkiksi t-paita mallinen Emma pitsitoppi yhdistettynä värikkääseen kynähameeseen ja pikkujakkuun, täydellinen asu kesäjuhliin. Entäpä hameet, esimerkiksi a-linjainen Beverly sifonkihame lyhennettynä polvipituiseksi, täydellinen fiftarilookki värikkään topin seurana.

 

Kaikki Ateljee Aaria Bridal Collectionin puvut valmistetaan Aarian ompelimossa mittatilaustyönä. Voit tulla sovittamaan mallikappaleita ja valita mieleisesi puku kokonaisuuden. Valitset pukuun värin ja kankaat, ja sinusta otetaan mitat tilausta varten. Pukua sovitetaan 1-2 kertaa valmistuksen aikana.

 

Tilauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu, joka on 20% puvun hinnasta. Varausmaksu hyvitetään loppusummasta, joka maksetaan kun puku on valmis. Tilauksen tekeminen on sitovaa, koska puku valmistetaan mittojesi mukaan.

 

Haluatko tulla sovittelemaan pukuja! Varaathan sovitusajan niin olen vapaana auttamaan sinua. Sovitusajan voit varata täältä.