Ompelimon yhteydessä toimii hääasustemyymälä mistä löydät kaikki häätyylisi viimeistelevät ihanuudet. Hiuskoristeet, hunnut, laukut sekä bolerot ja jakut ovat Aarian omaa tuotantoa. Valikoimaa täydentävät Poirierin alushameet, alusvaatteet ja häätarvikkeet sekä Bianco-Eventon alushameet. Ivory&Co:n laadukkaat korut ovat klassisen kauniita, niille löytyy varmasti käyttöä hääpäivän jälkeenkin. Tutustutaan tarkemmin vielä eri tuoteryhmiin.

Hiuskoristeet

Ateljee Aarian oma hiuskoristemallisto sisältää herkän kauniita kampoja, pinnejä, hiuskorunauhoja ja sulkakoristeita. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan täällä Aariassa. Materiaaleina ovat kristalli- ja lasihelmet sekä makeanvedenhelmet. Valmistan hiuskoristeita myös tilaustyönä, jos haluat täysin uniikin ja pukuusi sopivan koristeen.

Käsinvalmistetut hiuskoristeet Ateljee Aarian mallistosta, pinnit 18€/kpl, hairvine 59€, hiuskampa 69€.

Kukkapinnit 18€/kpl, Isolde hiuskampa makeanvedenhelmistä 129€, hiuskorunauha 59€

Korut

Ivory&Co korut sopivat upeasti romanttista ja klassista tyyliä rakastavalle morsiamelle. Valikoimassa on erilaisia korvakoruja ja riipuksia. Materiaaleina ovat kristallit ja makeanvedenhelmet, metalliosat ovat hopeaa tai rodinoituja.

Hunnut

Myymälästämme löydät huntuja Aarian omasta mallistosta ja Poirierin laajasta tilausmallistosta. Aarian hunnuista suosituimpia ovat raaka- ja tikkireunaiset mallit, joita on saatavana kolmessa valkoisen sävyssä: valkoinen, posliini(vaalea ivory) ja ivory. Varastopituuksia ovat 90cm, 175cm ja 230cm. Aarian mallistossa on myös erilaisia pitsireunaisia huntuja, joiden varastopituutena on 90cm, muut pituudet tilauksesta. Voimme suunnitella sinulle aivan yksilöllisen hunnun, johon valitaan pukuusi sointuva pitsi ja haluamasi pituus.

Poirierin hunnut ovat upean runsaita, suosittuja malleja ovat helmireunaiset hunnut ja näyttävät pitkät pitsireunaiset hunnut.

Laukut

Hää- ja juhlalaukut ovat Aariassa käsinvalmistettuja. Klassista kirjekuorimallia on kahta kokoa erilaisilla somisteilla. Metallikehykseen tehdyt pussukkamalliset laukut ovat syötävän suloisia. Kehyksiä on kullan ja hopean värisiä, laukuissa mm. pitsi- ja kukkasomisteita. Uniikki laukku voi syntyä vaikka mittatilauspukusi kankaasta ja pitsistä.

Alushameet

Runsashelmaiset hääpuvut kaipaavat usein alle alushameen, että helman muoto pääsee kauniisti esille. Vannehameilla saadaan leveyttä helmaan ja se helpottaa liikkumista. Myös kapeammat puvut voivat hyötyä pienestä vannehameesta. Poirierin ja Bianco Eventon alushamevalikoimasta löytyy varmasti sopiva jokaisen pukumallin alle. Jos varastostani ei löydy sopivaa mallia niin tilataan!

Kapea "kävelyvanne" alushame 48€, A-linjainen 2-vanteinen alushame 68€, merenneito mallinen 1-vanteinen alushame 65€. 

Alusvaatteet

Poirierin alusvaatevalikoimasta löytyy näppäriä tuotteita hääpukujen alle. Esimerkiksi kaarituellinen silikoniliivi S-Bra sopii erinomaisesti avoselkäisten pukujen kanssa. Wonderbra'n olkaimetonta rintaliiviä löytyy kauniissa pitsikuosissa. Jos kaipaat tukevampaa alusvaatetta, Poirierilla on erilaisia korsetti ja korseletti malleja. Stay-up sukat ja pukuun kiinnitettävät kupit löytyvät myös meiltä.

Tarvikkeet

Kaipaatko pukupussia hääpuvullesi? Kuitukankainen reilunkokoinen pukupussi sopii myös hääpuvun pitkäaikaiseen säilytykseen. Sateen sattuessa on hääparin hyvä suojautua kauniin sateenvarjon alle ja se näyttää upealta kuvissakin. Suurta ”kahdenhengen” sateenvarjoa on saatavana valkoisena ja ivoryna. Kaksipuolinen ihoteippi on pikapelastaja moneen pulmaan, sillä pelastat puvun valumisen, piilotat rintaliivin takaosan, korjaat revenneen helmakäänteen ym.

Poirier Bridal tape ihoteippi 4kpl pakkaus 7,50€, Sateenvarjo 35€, Pukupussi hääpuvulle 15€