Facebook
Instagram

Love me do -häämessut

Syksyn odotetuin viikonloppu lähestyy! Ihana Love me do -häätapahtuma on ensi lauantaina 6.10. Kaapelitehtaalla. Aaria on taas mukana messuilla upouuden malliston kanssa. Osastolla esittelyssä Aarian 2019 hääpukumallisto, tiedossa herkkiä pitsikukkia, keveitä helmoja ja ripaus vaaleanpunaista. Aarian pukuja nähdään myös kotimaisten suunnittelijoiden näytöksessä. Ompelimolla on valmistunut uusia lämmikkeitä talven morsiamille ja hiuskoriste valikoima täydentynyt uusilla malleilla. Messutarjouksia on tulossa useampiin tuoteryhmiin, tarjouksista enemmän tietoa lähipäivinä. Nähdään messuilla!

Love me do -häätapahtuma nyt viikonloppuna!

 

Upea messuviikonloppu lähestyy! Lauantaina ja sunnuntaina Kaapelitehdas täyttyy häähumusta kun Love me do -häätapahtuma kokoaa hääalan yritykset teidät iloksenne. Aaria on menossa mukana ja osastoni täyttyy kaikenlaisesta ihanasta! Esille pääsevät tietysti Aaria Bridal Collectionin kaksiosaiset hääpuvut, joita voit bongata myös kotimaisten suunnittelijoiden muotinäytöksistä. Asuste pöytä tulee pursuilemaan hiuskoristeista, koruista, laukuista ja sukkanauhoista. Messutarjouksena mm. hiuskoristeet -10%. Tule bongaamaan muut tarjoukset osastolta!

 

Love me do – messut 20.-21.1.

Love me do – häätapahtuma tulee taas! Kaapelitehdas täyttyy hääväestä 20.-21.1., tule löytämään parhaimmat ideat omaan hääjuhlaasi. Ateljee Aaria on mukana menossa, osastolla voit tutustua Aaria Bridal Collectionin kaksiosaisiin hääpukuihin ja hypistellä häälookkisi kruunaavia asusteita. Mukavia messutarjouksia luvassa!

Tavataan messuilla!

Pukutarina: Äidiltä tyttärelle – vanhan hääpuvun uusi elämä

Noin vuosi sitten Aariassa vieraili valloittavan ihana äiti-tytär kaksikko hääpuvun suunnittelutapaamisessa. Mukanaan he toivat äidin vanhan hääpuvun, jota oli tarkoitus hyödyntää tyttären hääpuvussa. Morsiamen mallitoiveet kuunneltuani oli selvää että vanha puku purettaisiin alkutekijöihinsä ja hyödynnettäisiin vain kankaana. Suunnitelma sai äidin ja tyttären suostumuksen ja niin lähdettiin toteuttamaan tätä erityistä unelmien hääpukua.


Jatka artikkeliin

Vanhat hääpuvut ja käsityöt tuovat tunnetta ja tarinoita hääpäivääsi

Puhutaanpa hetki perintöaarteista, siis sellaisista tavaroista jotka ovat kulkeneet suvussa ja kertovat menneistä polvista. Minä rakastan tällaisia aarteita, ja vanhaa tavaraa ylipäätään. Olen kasvanut maatilalla missä vanhat talot pursusivat ”maalaisantiikkia”, huonekaluja, työkaluja, vanhoja lehtiä ja tietysti käsitöitä. Pikkutyttönä ihastelin käsinkirjottuja pöytäliinoja sekä virkattuja lakananpitsejä ja ihmettelin miten kellään on joskus ollut kärsivällisyyttä tehdä niitä. No, nyt itse voin ommella tuntitolkulla helmiä hääpukuun aivan into pinkeänä. Omena ei kai ole hirveän kauaksi pudonnut puusta.

  Jatka artikkeliin

Ateljee Aaria Bridal Collection Love me do-messuilla

 

 

Syksy on saapunut ja aivan kulman takana odottaa jo syksyn kohokohta Love me do-messut. 7.10. Kaapelitehtaalla on koolla taas upea kokoonpano hääalan yrittäjiä tuotteineen. Aaria on taas mukana messuhumussa ja tästä kerrasta tekeekin aivan erityisen kaksi seikkaa. Osastolla on näytteillä Aarian ensimmäinen hääpukumallisto. Oman malliston tekeminen on ollut mietteissä jo monta vuotta, mutta nyt oli aika kypsä ja malliston puvut odottavat valmiina tuossa vieressäni rekillä.

Jatka artikkeliin

Pukutarina: Pitkähihainen linjakas hääpuku silkistä ja pitsistä

Blogi onkin elänyt hiljaiseloa alkuvuoden, mutta nyt on esittelyssä taas yksi toteutunut unelmapuku!

Tämän vuoden ensimmäinen mittatilaushääpuku oli kaunis kapealinjainen silkkipuku helmikuisiin häihin. Puvun suunnittelu aloitettiin viime vuoden syksyllä ja luonnospöydällä pyöri erilaisia visioita hihallisesta puvusta pitsikoristein. Leveähelmainen malli vaihtui pohdinnan jälkeen kapealinjaiseksi puvuksi, jossa on yksinkertainen laahuksellinen helma ja pitsikoristeinen yläosa. 

Jatka artikkeliin

Käytetyn hääpuvun osto – ompelijan vinkit

Viime vuosien aikana on ilahduttavasti lisääntynyt käytettyjen hääpukujen myynti, mm. uusien käytettyjä pukuja myyvien liikkeiden ansiosta. Se on näkynyt myös ompelijan työssä lisääntyneiden korjausten ja muodistuksien muodossa. Usein sähköpostiini tupsahtaa kyselyjä pukujen korjaus ja muokkaus mahdollisuuksista kun morsian on hankkimassa käytettyä pukua. Jokainen puku ja morsian on aina yksilö, joten mitään kiveen kirjoitettuja faktoja korjauksista on mahdotonta antaa, mutta tässä muutamia huomioita joita kannattaa miettiä käytettyä pukua hankkiessa.

Jatka artikkeliin